Szolgáltatások

Ismerje meg szolgáltatásainkat.

Szolgáltatásaink

Elkészítjük weboldalát, gyors határidővel, igény szerint fotózással-, videózással, szövegírással, online marketinggel támogatva. A termékek és szolgáltatások szemléletes bemutatására igényei szerint 2D, 3D animációkat is készítünk.

Mért adatok alapján azonosítjuk tevékenységével kapcsolatban melyek a leggyakoribb kereső kifejezések, amelyeket a felhasználók használnak. Eredménye képen sokkal könnyebben rátalálnak weboldalára.

Vizsgáljuk a versenytársak: webes megjelenéseit, termékeit, szolgáltatásaikat, áraikat, ügyfélszolgálatát, vásárlási- és fizetési lehetőségeit, kiszállítást és logisztikát. A pozitív példák átemelhetők saját gyakorlatunkba.

Konzultációt követően megírjuk a weboldalra kerülő szövegeket. Lehetnek cégbemutatkozó anyagok, termékismertetők, szolgáltatásleírások, átkötőszövegek. A jól megírt szöveg megfelel az internetes látogatók és felhasználók internetes keresési szokásainak és jól kiszolgálja a keresőmotorokat is.
Releváns, szép, trendi, jó minőségű képanyagokat készítünk a weboldalára. A képanyagok minden esetben jól kapcsolódnak a weboldal választott fókuszához. A saját minőségi fotóknál nincs jobb. Helyszíni fotózások, termékfotók, portréfotók, imázsképek vagy válogatott “Stock fotók”.
Imázsfilmek, reklámfilmek, szolgáltatás-, és termékbemutatók, videós használati utasítások. Jó sztori és forgatókönyv, profi minőség, narráció és vágás. Igény szerint 3D animációs tartalmakkal és 3 dimenziós modellekkel is színesíthetjük a videós tartalmakat.
Csodálatos 3D túrákat készítünk. 3D túráink rendkívül részletesek és valósághűek. Általuk az ingatlanok, ipari létesítmények, múzeumok, kiállítások, hotelek, éttermek, oktatási intézmények vagy rendezvénytermek új és magasabb vizuális minőségben mutathatók be.
A magas hozzáadott értékű 3D technológiák üzleti célú alkalmazása az újdonságuk miatt még nem tartoznak a cégek bevett üzleti gyakorlataihoz. Most érdemes elkezdeni használatukat, még nagyobb versenyelőnyhöz juttatva vállalkozását.
A weboldala elkészülte után, igény szerint az értékesítését online kampányokkal is tudjuk támogatni. Google Adwords, Facebook, E-mail marketing mind remek eszközök jó kezekben a hatékony vevőszerzésre.A weboldal elkészülte után is támogatjuk céljai elérésében

Partnereink