Weboldal készítés

Elkészítjük weboldalát, gyors határidővel, igény szerint fotózással-, videózással, szövegírással, online marketinggel támogatva. A termékek és szolgáltatások még interaktívabb és szemléletesebb bemutatására igényei szerint 2D, 3D animációkat, 3 dimenziós tárgy és termékmodelleket modelleket valamint 3D túrákat is készítünk házon belül.

Weboldalakat készítünk marketing szemlélettel

Gyors-, minőségi-, és költséghatékony megoldást kínálunk vállalkozása internetes megjelenítéséhez. Minden egyedi igényére, akár design-ra, akár a weboldal funkcióira vonatkozóan, vannak megoldásaink.

Weboldalaink modern, biztonságos, folyamatosan frissülő, nyílt forráskódú webes technológiákkal készülnek és minden esetben felhasználóbarát, vizuális adminisztrációs felületekkel rendelkeznek.

Célunk, hogy az elkészült webes felületek technológiájukkal és tartalmaikkal maximálisan illeszkedjenek személyes vagy üzleti céljaihoz és azokat a leghatékonyabb webmarketing eszközökkel tudják kiszolgálni.

Ha együtt dolgozunk számíthat egy kötetlen hangulatú online induló beszélgetésre, hogy megismerhessük vállalkozását valamint a weboldallal kapcsolatos elképzeléseit és céljait.

Partnereink

A weboldalak készítéséhez alkalmazott technológia

Weboldalainkat minden esetben WordPress tartalomkezelő rendszerrel készítjük el. A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú, PHP és MySQL alapú tartalomkezelő rendszer.

A WordPress számtalan funkciót magába foglaló, modulárisan felépített publikációs platform. Többek között ennek a modularitásnak köszönheti a népszerűségét.

A világ top 1 millió weboldalából 16,7% WordPress alapú (forrás Alexa) és az új weboldalak 22%-a készül WordPress-el. A WP a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer ma az interneten! Számos webfejlesztő cég használja kiindulási alapul webes projektjeihez.

A WordPress további előnye, hogy bármi történjen is a weboldalt fejlesztő partnerrel, könnyen megbízható egy másik webfejlesztő cég a weboldal továbbvitelével, mivel ez a technológia rendkívül közismert a webfejlesztéssel foglalkozó vállalkozások körében, szerte a világban és így Magyarországon is.

Biztonságosak e WordPress weboldalaink?

A weboldalak biztonsága

A WordPress weboldalaknak 2 része van biztonsági szempontból.

Az egyik a WordPress alap rendszermag. E mögött világszínvonalú fejlesztő csapat van, folyamatosan vizsgálják, tesztelik, analizálják, rengeteg felhasználói adat alapján.

Folyamatosan javítják a feltárt biztonsági problémákat, ezekhez frisítéseket adnak ki, dokumentálva a javításokat. Fontos a kiadott biztonsági frissítések mihamarabb történő telepítése.

A másik rész a WordPress alapmaghoz telepített kiegészítők, a pluginek. Ezek származhatnak harmadik féltől, független fejlesztőktől vagy fejlesztő csapatoktól.

Fontos, hogy mindig a WordPress pluginlistájából válaszzunk bővítményeket, amelyek mögött transzparens és jelenleg is működő fejlesztői háttér található, a kiegészítő mindig legyen kompatibilis a jelenleg használt WordPress verzióval.

A kiegészítők listájában jól látható adott pluginek telepítés száma, annak felhasználó értékelései, ezekről mind érdemes a kiegészítő telepítése előtt tájékozódni. Próbáljuk minél kevesebb kiegészítő használatával felépíteni oldalunkat.

Ezeket a biztonsági szempontokat minden WordPress weboldal készítése közben kötelezően betartjuk.

További szoftvereket is használunk a WordPress weboldalaink biztonságának garantálására, melyek folyamatosan vizsgálják, az internetes kártevők jelenlétét az oldalakon.

Érdeklődés esetén ingyenes onliene konzultáció

Ha felkeltettük érdeklődését, de szeretne többet is megtudni rólunk és módszereinkről, megteheti minden elköteleződés nélkül egy maximum 40 perces online Zoom konzultáció keretében.

Nincs más dolga mint az alább elérhető üzenetküldőben kapcsolati adatait megadnia. 1 napon belül keressük elérhetőségein és egyeztetünk egy Önnek megfelelő időpontot megbeszélésünkhöz.

Online marketing alapjaink

  • A weboldal kulcs szavainak meghatározása. (kulcsszó kutatási szolgáltatásunk)
  • A weboldal kulcs szavainak és az internetes felhasználók keresési szokásainak megfelelő releváns szöveges-, és képi tartalmak készítése.
  • A kulcs szavaknak megfelelő menü-, és tartalom struktúra kialakítása.
  • Az aloldalak, szöveges, képi-, és egyéb tartalmak adatainak (meta adatok), kulcsszavaknak megfelelő megadása  az internetes keresők felé.
  • A WordPress weboldalak keresőbarát technológiája.
  • A kulcsszavainkra az internetes keresők találati listáiban jó pozíciót (TOP 10) elfoglaló konkurensek vizsgálata (Konkurencia elemzés szolgáltatásunk)

Technológiai Partnereink

Weboldalt szeretne? Elkészítjük igényei szerint.