3D tartalmak a weboldalra

A magas hozzáadott értékű 3D technológiák üzleti célú alkalmazása az újdonságuk miatt még nem tartoznak a cégek bevett üzleti gyakorlataihoz. Most érdemes elkezdeni használatukat, még nagyobb versenyelőnyhöz juttatva vállalkozását.

Üzleti célú 3D modellezés

Takarítson meg KÖLTSÉGET és IDŐT vállalkozása számára!

Termékek-, műtárgyak-, gépek méretfüggetlen, 3D modellezése üzleti folyamatai támogatására, jól azonosítható hozzáadott értékkel és mérhető üzleti előnyökkel.

A magas hozzáadott értékű 3D technológiák üzleti célú alkalmazása az újdonságuk miatt még nem tartoznak a cégek bevett üzleti gyakorlataihoz. Most érdemes elkezdeni használatukat, még nagyobb versenyelőnyhöz juttatva vállalkozását.

3D modellek alkalmazási területei és használatuk üzleti előnyei

Márkaépítés 3D modellezési technológiákkal

A jó céges- és termék arculat a márkaépítés egyik legfontosabb alapja, mely vállalkozását a webes felületein és print anyagain képviseli. 3D elemeket tartalmazó grafikai anyagok használatával céges arculata egyedi és informatív lesz.

A vizuális 3D elemek tömörebben és szebben képesek megmutatni márkája erősségeit és előnyeit, általuk látogatói és vevői sokkal gyorsabban megérthetik a márka koncepcióját és amit számukra a termékei jelenthetnek.

Az általunk elkészített 3 dimenziós termék modellek, teljesen visszaadják a termékek valóságos felületét és részleteit. A 3 dimenziós termékmodelljeink, programozói munka nélkül, egyszerűen illeszthetők bármely webes felületbe. Nem igényel weboldal fejlesztést megoldásunk.

A megjelenítő felületen rendelkezésre állnak menüpontok a 3D termékmodellek forgatására, mozgatására és nagyításra, valamint elérhető a teljes képernyős mód is a modellek megtekintéséhez. A modellek kezelését végezhetjük egérrel is, vagy ujjunkkal érintőképernyők esetében. A termék 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára.

Vevői elégedettség növelése a 3D termék modellezési technológiákkal

Mivel a fogyasztók egyre igényesebbek a választási lehetőségeik bővülésével, arra kell összpontosítania, hogy terméke vonzóbb legyen, mint a versenytársa. Ennek egyik lejobb módja a termék valós- és teljes képének biztosítása a vevői részére.

Ezt a leghatékonyabban a 3D termék modellezéssel érheti el. A vevő nem csak képeket és videókat láthat, hanem a 3D termékmodell megtekintése során érezheti a teljes döntési szabadságot a termék részletes megismerése során. Termék részleteinek megtekintése ráközelítéssel, nézőpontok szabad választása ezeket mind biztosíthatjuk látogatóinknak és vevőinknek internetes felületeinken.

Megfelelő weboldal funkciók- és elemek

Jól megválasztott weboldal funkciók és tartalom megjelenítő weboldal elemek. A különféle tartalmak tálalására szolgáló megoldások és a felhasználók által igénybe vehető szolgáltatások és funkciók.

Képgalériák, kapcsolati űrlapok, regisztráció, online vásárlás, slider-ek, kommentelés, tetszésnyilvánítás, morzsamenűk, after-before kép megoldások, diagram, számláló, felsorolások, listák, stb.

Partnereink

Érdeklik a 3D üzleti megoldások? Keressen minket bizalommal.