Képek, szövegek és support mesterséges intelligenciákkal

Mindhárom gyorsan, egyszerűen és olcsón megvalósítható. Rengeteget lehet spórolni vele. Nézzük mit ajánl nekünk az OpenAI GPT 3.5 generatív nyelvi modellje.

A mesterséges intelligencia (MI) számos olyan feladatot képes ellátni, amelyek segítségével hatékonyabbá és erőforrás-takarékosabbá tehetők a vállalkozások folyamatai. Az általad említett három területen is vannak lehetőségek a mesterséges intelligencia alkalmazására. Engedj meg néhány javaslatot és lehetőséget a következőkben:

 1. Szöveggenerálás MI segítségével: A szöveggenerálás terén a GPT-3 és hasonló AI modellek képesek lennének különböző céges leírások, bemutatók, termékleírások, űrlapok, szöveges folyamatleírások, weboldal szövegek, kampány- és hirdetés szövegek létrehozására. Az előre képzett modell alapján a rendszer generálná ezeket a szövegeket, ami megszabadítana a szükséges szakemberek alkalmazásának költségeitől és időigényétől. A szövegek minősége azonban továbbra is ellenőrzést igényelne, és a véglegesítéshez emberi beavatkozásra lehet szükség.

 2. Képszerkesztés és -feldolgozás MI segítségével: Az MI technológiák lehetővé teszik az általános céges- és termékfotók szerkesztését és kezelését. Az automatizált folyamatok, például háttér eltávolítása vagy szöveg hozzáadása a képekhez, nagyban csökkenthetik a képfeldolgozásra szakosodott szakemberek szükségességét. Az MI algoritmusok, például a gépi látás technológiák, segíthetnek az automatikus képfelismerésben és kategorizálásban is.

 3. Chatbotok és nyelvhelyes support: A testreszabható ChatGPT verziók lehetőséget nyújtanak egy fejlett support chatbot létrehozására, amely megválaszolja a céggel kapcsolatos kérdéseket tökéletes nyelvhelyességgel az előre feltöltött céges adatok és információk alapján. A ChatGPT rendszerrel történő integrációval a vállalkozás hatékonyan biztosíthat támogatást és válaszokat az ügyfeleknek, miközben csökkenti a hagyományos support személyzet igényét.

Fontos megjegyezni, hogy ezek az alkalmazások nem tökéletesek, és az emberi felülvizsgálat és beavatkozás továbbra is szükséges lehet. A rendelkezésre álló MI technológiák azonban nagymértékben képesek automatizálni és hatékonyabbá tenni a folyamatokat.

Ezek a lehetőségek támpontot nyújtanak a vállalkozásod számára, de fontos alaposan tervezni és tesztelni ezeket az alkalmazásokat, hogy megfelelően működjenek és az igényeidhez igazodjanak. Ajánlom, hogy konzultálj AI szakértővel vagy fejlesztővel, akik segíthetnek az igényeidhez leginkább illő megoldások kiválasztásában és bevezetésében.

Természetesen! Az alábbiakban néhány konkrét online elérhető mesterséges intelligencia szolgáltatást találsz, amelyek segíthetnek a fenti három folyamat kezelésében és megvalósításában:

 1. Szöveggenerálás és tartalomkészítés:

  • OpenAI’s ChatGPT: A ChatGPT lehetőséget nyújt testreszabott chatbotok készítésére, amelyeket a céges support folyamatokhoz használhatsz.
  • Copy.ai: Az Copy.ai egy platform, amely automatikusan generál marketing szövegeket, blogbejegyzéseket, termékleírásokat és más tartalmakat.
 2. Képszerkesztés és -feldolgozás:

  • Remove.bg: A Remove.bg webes szolgáltatás, amely automatikusan eltávolítja a képek hátterét.
  • DeepArt.io: A DeepArt.io segítségével képeket alakíthatsz át művészeti stílusokban.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a szolgáltatások csak néhány példa, és további lehetőségek is elérhetők az MI és AI terén. Mindig javaslom, hogy alaposan vizsgáld meg a különböző szolgáltatók által nyújtott funkciókat, dokumentációkat és azokat a lehetőségeket, amelyek a vállalkozásod konkrét igényeit kielégítik. Fontos, hogy tesztelj és értékeld a választott szolgáltatásokat a saját környezetedben és feladatkörödben, hogy megbizonyosodj arról, hogy megfelelően működnek és az elvárt eredményeket hozzák. 

Természetesen! Itt vannak a konkrét üzleti előnyök, amelyeket ezek a mesterséges intelligencia szolgáltatások nyújthatnak a kis- és középvállalatoknak:

 1. Szöveggenerálás és tartalomkészítés:

  • Költségcsökkentés: Az AI alapú szöveggenerálás lehetővé teszi a céges leírások, bemutatók, termékleírások, űrlapok, szöveges folyamatleírások és weboldal szövegek automatikus létrehozását. Ez csökkenti a szövegírók alkalmazásával járó költségeket.
  • Munkaidő megtakarítás: Az MI segítségével létrehozott tartalmak gyorsabban elkészülnek, mivel az emberi beavatkozás minimálisra csökkenik. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalatok hatékonyabban használják az erőforrásaikat és a szakemberek idejét más feladatokra fordítsák.
  • Nagyobb skálázhatóság: Az MI-alapú tartalomgenerálás lehetővé teszi a nagy mennyiségű és testreszabott tartalom előállítását rövid idő alatt. Ez különösen hasznos lehet, ha a vállalatnak sokféle terméke vagy szolgáltatása van.
 2. Képszerkesztés és -feldolgozás:

  • Alvállalkozók költségeinek csökkentése: Az MI-alapú képfeldolgozás lehetővé teszi a képek automatikus szerkesztését és kezelését, mint például a háttér eltávolítása vagy a képek kategóriák szerinti csoportosítása. Ez csökkenti az alvállalkozók igénybevételével járó költségeket, mivel ezeket a feladatokat a vállalat saját maga végezheti el.
  • Gyors és egyszerű képszerkesztés: Az AI-alapú eszközök lehetővé teszik a gyors és egyszerű képszerkesztést és -feldolgozást anélkül, hogy komoly grafikai ismeretekkel rendelkező szakemberekre lenne szükség. Ez azzal jár, hogy a vállalatok azonnal frissíthetik a termékképeiket, hirdetéseiket vagy weboldalaikat, így gyorsabban reagálhatnak a piaci trendekre.
 3. Nyelvhelyes írásbeli céges support:

  • Költségcsökkentés a support területen: Az AI-alapú chatbotok lehetővé teszik a nyelvhelyes és testreszabható céges support megvalósítását. Ez csökkentheti a hagyományos support csapat költségeit, mivel a chatbot képes automatikusan válaszolni az ügyfelek kérdéseire és problémáira.
  • 24/7 elérhetőség: Az AI chatbotok állandóan elérhetőek és azonnal válaszolnak az ügyfelek kérdéseire, bármikor is érkeznek azok. Ez javítja az ügyfélszolgálat minőségét és elégedettséget hoz az ügyfelek számára.

Ezek csak néhány konkrét példa az üzleti előnyökre, amelyeket az AI-alapú szolgáltatások nyújthatnak a kis- és középvállalatoknak. Fontos azonban megemlíteni, hogy minden vállalkozásnak más igényei vannak, ezért ajánlott alaposan elemezni a vállalat specifikus körülményeit és lehetőségeit, mielőtt döntést hozol az adott szolgáltatások bevezetéséről.

Partnereink

Érdekli hogyan keresik az emberek szolgáltatásait?