Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket amelyek a leggyakrabban merülnek fel a weboldalainkkal és a velünk való együttműködéssel kapcsolatban.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen technológiával készítjük weboldalainkat?

Weboldalainkat minden esetben WordPress tartalomkezelő rendszerrel készítjük el. A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú, PHP és MySQL alapú tartalomkezelő rendszer.

A WordPress számtalan funkciót magába foglaló, modulárisan felépített publikációs platform. Többek között ennek a modularitásnak köszönheti a népszerűségét.

A világ top 1 millió weboldalából 16,7% WordPress alapú (forrás Alexa) és az új weboldalak 22%-a készül WordPress-el. A WP a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer ma az interneten!

A WordPress további előnye, hogy bármi történjen is a weboldalt fejlesztő partnerrel, könnyen megbízható egy másik webfejlesztő cég a weboldal továbbvitelével, mivel ez a technológia rendkívül közismert a webfejlesztéssel foglalkozó vállalkozások körében, szerte a világban és így Magyarországon is.

Van e adminisztrációs felület a weboldalainkhoz?

A WordPress rendszerű weboldalak egyik legerősebb képessége a fejlett és felhasználóbarát grafikus felhasználói felület. A WordPress alaprendszert minden esetben kiegészítjük egy fontos további szoftverrel, az „Elementor-ral” vagy az „Avada-val„. Mindkét megoldás a weboldal szerkeszthetőségét, adminisztrálását teszi lényegesen könnyebbé. Többek között élő-, és valós-, vizuális szerkesztőfelületet biztosít mindkettő a weboldal szerkesztéséhez.

Biztonságosak e a WordPress weboldalak?

A WordPress weboldalaknak 2 része van biztonsági szempontból.

Az egyik a WordPress alap rendszermag. E mögött világszínvonalú fejlesztő csapat van, folyamatosan vizsgálják, tesztelik, analizálják, rengeteg felhasználói adat alapján. Folyamatosan javítják a feltárt biztonsági problémákat, ezekhez frisítéseket adnak ki, dokumentálva a javításokat. Fontos a kiadott biztonsági frissítések mihamarabb történő telepítése.

A másik rész a WordPress alapmaghoz telepített kiegészítők (pluginek), ezek származhatnak harmadik féltől, független fejlesztőktől vagy fejlesztő csapatoktól. Fontos, hogy mindig a WordPress pluginlistájából válaszzunk bővítményeket, amelyek mögött transzparens és jelenleg is működő fejlesztői háttér található, a kiegészítő mindig legyen kompatibilis a jelenleg használt WordPress verzióval. A kiegészítők listájában jól látható adott pluginek telepítés száma, annak felhasználó értékelései, ezekről mind érdemes a kiegészítő telepítése előtt tájékozódni. Próbáljuk minél kevesebb kiegészítő használatával felépíteni oldalunkat.

Ezeket a biztonsági szempontokat minden WordPress weboldal készítése közben kötelezően betartjuk.

További szoftvereket is használunk a WordPress weboldalaink biztonságának garantálására, melyek folyamatosan vizsgálják, az internetes kártevők jelenlétét az oldalakon.

 

Mit jelent a marketing szemlélet a weboldalak elkészítése során?

Az online marketing szempontok figyelembe vételével weboldalainkra könnyebben rátalálnak az internetes felhasználók a kereséseik során. Ez szolgáltatásunk több összetevőjének is köszönhető:

  • A weboldal kulcs szavainak meghatározása. (kulcsszó kutatási szolgáltatásunk)
  • A weboldal kulcs szavainak és az internetes felhasználók keresési szokásainak megfelelő releváns szöveges-, és képi tartalmak készítése.
  • A kulcs szavaknak megfelelő menü-, és tartalom struktúra kialakítása.
  • Az aloldalak, szöveges, képi-, és egyéb tartalmak adatainak (meta datok), kulcsszavaknak megfelelő megadása  az internetes keresők felé.
  • A WordPress weboldalak keresőbarát technológiája.
  • A kulcsszavainkra az internetes keresők találati listáiban jó pozíciót (TOP 10) elfoglaló konkurensek vizsgálata (Konkurencia elemzés szolgáltatásunk)

 

Mesterséges intelligenciákkal kapcsolatos kérdések

<< 1 >>


Év tapasztalat
0
Elkészített weboldal
0
Ügyfél
0

Partnereink

Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket bizalommal.