Az OptimoRoute egy szállítási útvonaltervező szoftver, amely mesterséges intelligenciát és optimalizációs algoritmusokat használ a hatékonyabb szállítási folyamatok biztosításához.

Az OptimoRoute szállítási útvonaltervező szoftver lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy optimalizált útvonalakat tervezzenek és kezeljék a szállítási folyamatokat.

https://optimoroute.com/features/

Funkciók

 1. Automatikus útvonaltervezés: Az OptimoRoute automatikusan tervez optimális útvonalakat a megadott szállítási címekhez, figyelembe véve a különböző korlátozásokat és preferenciákat, például időintervallumokat, priorizált megrendeléseket vagy járműkapacitást.
 2. Interaktív térképes felhasználói felület: Az intuitív térképes felhasználói felület segítségével könnyedén létrehozhat, módosíthat vagy vizsgálhat meg szállítási útvonalakat, és vizuálisan nyomon követheti a járművek helyzetét valós időben.
 3. Rugalmas időbeosztás: A szoftver lehetővé teszi az időintervallumok és preferenciák beállítását a kiszállítási időpontokhoz, figyelembe véve a különböző üzleti igényeket és a vevők elvárásait.
 4. Kiszállítási korlátozások: Az OptimoRoute képes kezelni különböző korlátozásokat, például az időben megadott ablakokat, a szállítási kapacitást, a járművek korlátozásait vagy a sofőr preferenciáit.
 5. Rendelések csoportosítása: A szoftver lehetővé teszi a rendelések csoportosítását és optimalizálását, hogy minimalizálja a járművek számát és a megtett távolságot, ezzel csökkentve a költségeket és a környezeti hatásokat.
 6. Kiszállítási nyomon követés: Az OptimoRoute valós időben követi a járművek helyzetét és a kiszállítási állapotokat, így a vállalatok és az ügyfelek mindig tájékoztatva vannak a rendeléseik aktuális helyzetéről.
 7. Riportok és analitika: A szoftver részletes riportokat és analitikai adatokat generál a szállítási folyamatokról, lehetővé téve a vállalatok számára a hatékonyság értékelését, a teljesítményelemzést és a fejlesztési lehetőségeket.

Az OptimoRoute számos előnnyel jár az üzleti szempontból:

 • Optimalizált szállítási folyamatok: A szoftver segítségével a vállalatok hatékonyan tervezhetik és kezelhetik a szállítási útvonalakat, minimalizálva a költségeket és növelve a hatékonyságot.
 • Csökkentett üzemanyagköltségek: Az optimális útvonaltervezés révén az OptimoRoute csökkenti az üzemanyagköltségeket a megtett távolság minimalizálásával.
 • Jobb ügyfélszolgálat: Az OptimoRoute lehetővé teszi a pontosabb kiszállítási idők és az ügyfelek számára nyújtott valós idejű értesítések, javítva az ügyfélszolgálat minőségét.
 • Idő- és erőforrás-megtakarítás: A szoftver segítségével a vállalatok hatékonyabban használhatják fel az erőforrásaikat, optimalizálva a munkaidőt és csökkentve a felesleges tevékenységeket.
 • Növelt termelékenység: Az OptimoRoute optimalizált szállítási folyamatokkal és hatékony útvonaltervezéssel segíti a vállalatokat a napi munkafolyamatok gyorsabb és hatékonyabb végrehajtásában.
 • Jobb szállítási teljesítmény: Az optimális útvonalak és a hatékonyabb szállítási folyamatok révén az OptimoRoute javítja a szállítási teljesítményt, megbízhatóbb és gyorsabb szállítást eredményezve.

Az OptimoRoute szállítási útvonaltervező szoftver használata által a vállalatok hatékonyabbá tehetik szállítási folyamataikat, minimalizálhatják a költségeket és javíthatják az ügyfélszolgálatot.