A Wise Systems egy komplex szállítási menedzsment szoftver, amely mesterséges intelligenciát és valós idejű adatokat használ a hatékonyabb és optimalizált szállítási folyamatok kialakításához.

A szolgáltatás lehetővé teszi a vállalatok számára a szállítási útvonaltervezést, a valós idejű követést és a munkafolyamatok optimalizálását.

A Wise Systems https://www.wisesystems.com/ számos fontos funkciót és lehetőséget kínál a vállalatok számára:

  1. Szállítási útvonaltervezés: A szoftver automatikusan tervez optimalizált útvonalakat a szállítási címek között, figyelembe véve a különböző tényezőket, mint például a forgalmi adatok, az időintervallumok és a járműkapacitás.
  2. Valós idejű követés: A Wise Systems valós idejű követést biztosít a járművek helyzetéről és a kiszállítások állapotáról, így a vállalatok mindig naprakész információval rendelkeznek.
  3. Dinamikus ütemezés és időablak-kezelés: A szoftver automatikusan és dinamikusan ütemezi a kiszállításokat a valós idejű adatok alapján, és figyelembe veszi az időablakokat és a prioritásokat.
  4. Optimalizált járműkihasználtság: A Wise Systems lehetővé teszi a járművek hatékony kihasználását, minimalizálva a leállási időt és növelve a szállítási kapacitást.
  5. Értesítések és kommunikáció: A szoftver automatikus értesítéseket és kommunikációt biztosít az ügyfelekkel és a sofőrökkel, így mindig naprakész információval rendelkeznek a kiszállításokról.

A Wise Systems számos előnnyel jár a szállítási és logisztikai folyamatok optimalizálása szempontjából:

  • Hatékonyabb munkafolyamatok: Az optimalizált útvonaltervezés és a valós idejű követés révén a vállalatok hatékonyabban kezelhetik a szállítási folyamatokat, csökkentve a megtett távolságot és az időt.
  • Költségmegtakarítás: Az optimalizált járműkihasználtság és az időablak-kezelés révén a Wise Systems csökkenti a költségeket, beleértve az üzemanyag-, jármű- és munkaerőköltségeket.
  • Jobb ügyfélszolgálat: A valós idejű követés és az automatikus értesítések lehetővé teszik az ügyfelek pontos tájékoztatását a kiszállításokról, javítva az ügyfélelményt és elégedettséget.
  • Adatvezérelt döntéshozatal: A Wise Systems által generált adatok és jelentések lehetővé teszik a vállalatok számára a pontosabb és informáltabb döntések meghozatalát a szállítási folyamatok optimalizálása érdekében.
  • Rugalmas integráció: A szoftver könnyen integrálható meglévő rendszerekkel, lehetővé téve a vállalatok számára a szállítási folyamatok egyszerű kezelését és a rendszerek közötti adatátvitelt.

Ezek az előnyök segítenek a vállalatoknak a szállítási folyamatok hatékonyabbá és optimalizáltabbá tételében, növelve a hatékonyságot, a pontosságot és a vevői elégedettséget.