A Tidio egy online chat- és ügyfélszolgálati szoftver, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valós idejű kommunikációt folytassanak webhelyük látogatóival.

A szolgáltatás segítségével a vállalkozások könnyen elérhetik és támogathatják az ügyfeleiket, növelve ezzel az ügyfélélményt és a konverziós arányokat.

A Tidio https://www.tidio.com/ szolgáltatásának funkciói:

 1. Chat widget: A Tidio chat widgetet kínál, amely lehetővé teszi az ügyfelekkel való valós idejű beszélgetést a webhelyen.
 2. Chatbotok: A szolgáltatás chatbotokat is tartalmaz, amelyek automatikus válaszokat adhatnak az ügyfelek kérdéseire és segíthetnek a navigációban.
 3. Beépített ügyfélszolgálati rendszer: A Tidio tartalmaz egy beépített ügyfélszolgálati rendszert, amely lehetővé teszi az ügyféladatok és a beszélgetések kezelését.
 4. Riasztások és értesítések: A rendszer értesítéseket küld az ügyfelek aktivitásáról és viselkedéséről, hogy az üzlet minden fontos eseményről értesüljön.
 5. Integrációk: A Tidio integrálható más alkalmazásokkal és platformokkal, mint például a CRM rendszerek (wordpress, stb), a marketing automatizálási eszközök és a közösségi média platformok.

A Tidio szolgáltatásának üzleti előnyei:

 1. Jobb ügyfélszolgálat: A valós idejű chat lehetővé teszi az ügyfelek gyors és hatékony támogatását, ami javítja az ügyfélélményt.
 2. Magasabb konverziós arány: Az élő chat segítségével az ügyfelek könnyebben tájékozódhatnak és választ kaphatnak a kérdéseikre, ami növeli a konverziós arányokat.
 3. Jobb vásárlói kapcsolatok: A személyes és valós idejű kommunikáció segít kiépíteni erős vásárlói kapcsolatokat és hosszú távú ügyfélhűséget.
 4. Hatékonyabb munkafolyamatok: Az ügyfélszolgálati rendszer és a chatbotok automatizálása segít csökkenteni a manuális munkát és hatékonyabbá tenni a folyamatokat.
 5. Jobb felhasználói elemzések: A Tidio lehetővé teszi az ügyfelek viselkedésének és preferenciáinak nyomon követését, ami hasznos információkkal szolgál a marketing és az értékesítés számára.

A Tidio szolgáltatása ajánlható számos vállalkozásnak és szervezetnek, beleértve:

 1. Kiskereskedelmi vállalkozások és webáruházak.
 2. Szoftverfejlesztők és technológiai vállalkozások.
 3. Utazási és szálláshely-szolgáltatók.
 4. SaaS és online szolgáltatásokat kínáló cégek.
 5. Befektetési és pénzügyi intézmények.

A Tidio által nyújtott kommunikációs eszközök és ügyfélszolgálati megoldások sokféle iparágban és vállalkozásban segíthetnek a jobb ügyfélélmény és az üzleti eredmények elérésében.