A TensorFlow-val gyakorlatilag magamnak fejleszthetek ingyen egy neuron hálózat alapú mesterséges intelligenciát és ehhez a Google adja a keretrendszert?

Igen, a TensorFlow egy nyílt forráskódú keretrendszer, amelyet ingyenesen használhatsz a saját neurális hálózat alapú mesterséges intelligencia rendszereid fejlesztéséhez. A Google fejlesztette ki és támogatja a TensorFlow-ot, és ingyenesen hozzáférhetővé teszi a közösség számára.

A TensorFlow használatával képes vagy saját neurális hálózatokat építeni, finomhangolni és kifejleszteni számos gépi tanulási feladathoz, például képfeldolgozás, szövegfeldolgozás, idősorok előrejelzése stb. A keretrendszer magas szintű API-kat és eszközöket kínál a modellépítéshez, a tanuláshoz, a kiértékeléshez és a kimenetek előrejelzéséhez.

Emellett a Google Cloud Platform (GCP) részeként a Google biztosít számítási kapacitást a modellképzéshez és az inference futtatásához. A GCP lehetővé teszi, hogy különböző méretű virtuális gépeket vagy speciális AI processzorokat használj a modelljeid gyors és hatékony futtatásához. Azonban a Google Cloud Platform szolgáltatásai nem ingyenesek, és díjfizetéssel járnak a használatukért.

Összefoglalva, igen, a TensorFlow segítségével fejleszthetsz ingyen saját neurális hálózat alapú mesterséges intelligencia rendszereket, és a Google nyújtja a keretrendszert és bizonyos esetekben a számítási kapacitást is a Google Cloud Platformon keresztül.